2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Drakonų era

      
  Negaliu nieko neparašyti apie drakoną. Tai labiausiai laukti Naujieji ir geriausi būsimi metai. Jau jaučiu kaip mano viduje rusena Drakono ugnis ir šią naktį ji išsivers:) Sako, kad šiuos Naujus reikia sutikti audringai: šėlti, linksmintis, taip pagerbiant Drakoną. Tai yra pats mistiškiausias ir labiausiai gerbiamas zodiako ženklas Rytuose. Ką mums pranašauja ateinantys Drakono metai?
          Rytuose laikoma didžiule sėkme gimti Drakono metais, ne veltui jis saugo kinų imperatorių. Užsitikrink Drakono paramą ir tau garantuota sėkmė bei aukšta padėtis visuomenėje. Bet jei užsitrauksi jo nemalonę...Drakono įtūžis grėsmingas. Jis garbingas, tačiau pavojingas, ne kerštingas, tačiau greitai užsiplieskia ir iš karto baudžia. Žodžiu ateinančiais metais prieš bet ko imantis patartina tris kartus pagalvoti.
           Ateinančių metų globėjas - juodasis Drakonas, Čia slypi konfliktas, nes drakono stichija - ugnis. Jeigu metų globėjo energetika sudaryta iš dviejų priešingų stichijų, ramaus gyvenimo nelauk - bus arba audringos permainos, arba sąstingis.
           Drakonas - išminties lobynas, ne veltui daugelio legendų herojai eina pas jį prašyti patarimo. Patartina ir jums įsiklausyti į jo rekomendacijas - tada greitai pasieksite tai, kam anksčiau prireikdavo kelerių metų.
           Ateinančių metų talismanas - gyvas Drakonas. Ne mitinė būtybė, o gyvas žmogus, gimęs Drakono metais. Jei norite pritraukti sėkmę, draugaukite su Drakono genties žmonėmis. Jei nepažįstate drakono metais gimusių žmonių, pasistenkite kuo greičiau ištaisyti šį stygių - ilgiems metams turėsite ištikimą draugą.
           Tik atminkime, kad Drakonai ypatingi žmonės, jie daug duoda ir daug reikalauja. Jie yra kilnūs, aistringi, bet atkakliai siekia savo tikslo, juk jų stichija - proto valdžioje.
            Taigi mylėkime, globokime, lepinkime ir saugokime Drakonus. Linkiu visiems šalia savęs turėti patikimą ir ištikimą Drakoną:) Sveikinu visus, o ypatingai Drakonus su Naujų Metų pradžia. Šiais metais mums ir pasaulio pabaiga nebaisi, nes pakilsime mes labai aukštai:)
 
Ir pasigrožėkime nuostabiu menu:)
























Komentarų nėra:

Rašyti komentarą